Hirdetés

Fiatalos és modern laptopokat villantott az ASUS

A CES kiállítások kapcsán sokszor kerülnek előtérbe a különleges koncepciók és vagány próbálkozások, ám az ASUS azon kivételek közé tartozik, akik igenis valós újításokkal és néhány héten vagy hónapon belül piacra is kerülő termékekkel jelentkeznek az év legrangosabb technológiai kiállításán.

A vállalat elsőként a fiataloknak és árérzékenyebb felhasználóknak szánt VivoBook szériájáról rántotta le a leplet, mely mondhatni, hogy szinte teljesen megújult, ennek pedig megvan az oka. A jelenleg is kapható VivoBook széria rengeteg tagot számlál és mint megtudtuk, ezek nagy része maradni is fog a piacon. Az új széria inkább egy kiegészítése a kínálatnak, hiszen a műanyagot mindenhol fémre cserélték, de mégis olcsóbbak lehetnek a 2020-as újdonságok, mert olyan technológiák maradtak ki, mint például az ErgoLift zsanér vagy a ScreenPad 2.0.

Ezeket egy vagány fiatal egyébként annyira nem fogja majd hiányolni szerintünk, így mi nagy sikert jósolunk a jó áron érkező, 10. generációs Intel processzorokkal és NVIDIA grafikával érkező új VivoBook családnak, mely a fekete és fehér mellett például zöldben és pirosban is kapható lesz. A dizájnt minden modellnél feldobták egy Neon-sárga kerettel, amit az Enter gomb köré helyeztek el. Ez elsőre kicsit túlzásnak tűnhet, de volt szerencsénk élőben látni a terméket és összességében különleges kis kiegészítést láttunk meg benne. Ennek egyébként története is van, hiszen a tervezők arra gondoltak, hogy az Enter gomb valami véglegeset jelent, egyfajta megerősítést, egy fontos döntést és hasonlóan hangsúlyos dolgokat, így az egyik legfontosabb gomb a billentyűzeten, a fontos döntések súlyára pedig ez a Neon-sárga hívja fel a figyelmet.

Az új VivoBook mellett egyébként bemutatkozott a 14 hüvelykes ZenBook Duo új változata is, mely szintén 10. generációs Intel Core processzort, dedikált NVIDIA grafikát és 14 hüvelykes érintőképernyőt kínál. A ZenBook Duo különlegessége továbbra is a ScreenPad Plus kijelző, mely teljes szélességben kínál extra munkafelületet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like