Hirdetés

Bemutatta új laptopjait az ASUS

Itt az ősz, ami azt jelenti, hogy a tech szektor is összekapta magát és rengeteg újdonságot indítanak el felénk a következő hetekben. Az Intel és partnerei nem sokat vártak, hiszen nemrég bemutatkozott a 11. generációs mobil széria, melyre az ASUS is rengeteg újdonságot épített.

A rendkívül vékony kávával, Thunderbolt 4-es csatlakozókkal és új processzorokkal felszerelt ZenBook 14 például ScreenPad-del és nélküle is érkezik, míg a 15 colos modellek között megtaláljuk majd a ZenBook Pro 15-öt is, amely a ScreenPad mellett elmondhatja magáról, hogy dedikált GeForce GTX 1650 Ti grafikus kártyát kapott, H-s processzorral, mely még a 10. generációhoz tartozik, így összességében egy igazi mobil erőmű lesz egy kompakt formában.

A ZenBook Flip vonalon is akad erős és modern darab, hiszen az UX564-es újdonságok 4K UHD OLED NanoEdge kijelzőt, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti grafikus kártyát és új Intel processzort vonultat fel. Akik egy kompakt, mégis elegáns és praktikus formát keresik, azok az UX371 Flip-ben meg is találhatják mindezt, hiszen egy rendkívül prémium megoldásnak ígérkező modellt ismertünk meg benne, mely 13 hüvelykes OLED érintőpanelt, 11. generációs Intel processzort és Xe grafikus vonultat fel úgy, hogy 13,9 mm keskeny és csupán 1,3 kg, akkumulátora pedig 67 Wh-s, tehát a 12 óra feletti üzemidő is kihozható belőle.

Kapunk még friss VivoBook modelleket is, melyek dizájnban nem változnak a már megismert S14/S15 vonalhoz képest, csupán a legújabb Intel processzort kapták meg. Az üzleti világ is örülhet, hiszen az ExpertBook B9400 mindössze 880 grammot nyom, az új Intel processzor és a vele érkező Xe grafika kellően erős lesz a mindennapos üzleti feladatokhoz. Ezenfelül persze számos vállalati megoldást és kényelmi funkciót kínál még ez a gép is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like