Hirdetés

Stílusos külső SSD-vel bővít az ADATA

Az ADATA márkanév itthon is sokak számára lehet ismerős, hiszen a vállalat többek között SSD-ket és memóriamodulokat is gyárt, amiket laptopokban és asztali gépekben használhatunk. A rengeteg egyéb kiegészítő és gamer periféria mellett pedig még arra is van kapacitásuk, hogy stílusos kiegészítőkkel lássák el a piacot, melyekre egyre nagyobb igény van.

A laptopok ugyanis még a mai napik sokszor csak 256 vagy 512GB belső tárhellyel érkeznek, melyek mondjuk már kevesek lehetnek a játékosoknak vagy azoknak, akik kreatív felhasználásra vásárolták a gépet. Ilyenkor jöhet jól egy kompakt külső megoldás, ami mindamellett, hogy egy stílusos kiegészítő, praktikus is, hiszen bármikor előkaphatjuk a táskából és jelen esetben akár 2TB villámgyors extra tárhellyel bővíthetjük a munkafolyamatunkat.

Az ADATA SC685 külső SSD meghajtó ugyanis 250GB, 500GB, 1TB vagy 2TB-os kapacitást kínál, sebességben pedig akár 6x gyorsabb is lehet, mint egy átlagos külső merevlemez. Csak hogy érzékeltessük, egy nagyjából 10GB-os 4K-s filmet mindössze 20 másodperc alatt másolhatunk át róla az USB Type-C csatlakozó segítségével. A fekete és fehér színben érkező kiegészítő mindössze 35 grammot nyom és 9,5mm vékony, ráadásul Windows, Mac OS és Android rendszerekkel is kompatibilis.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like