Hirdetés

Három évtizedet ünnepel az ASUS

Az ASUS logóval manapság viszonylag gyakran találkozhatunk, hiszen a vállalat több területen is piacvezető itthon. Ezek közül kiemelendő a laptopok és a PC-s komponensek piaca, hiszen ki ne ismerné a ZenBook vagy Republic of Gamers szériát. A tajvani óriás idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját, melynek alkalmából összegyűjöttek néhány érdekességet.

Számunkra is meglepő volt, hogy 1989-ben egy garázsban jött létre a cég, ebben tehát nagyon hasonlítanak a klasszikus amerikai óriásokra, mára pedig számos területen járnak előttük. A laptopok piacán mindenképpen kiemelkedő az idén bemutatott ZenBook Pro Duo, hiszen két 4K-s kijelzőt kínál, mely számos kreatív felhasználásra jelent kiváló megoldást. A ROG vonalon számunkra a Zephyrus S volt az a termék, mely új színt vitt a piacra, hiszen egy bivalyerős, mégis vékony, kompakt és hordozható megoldásról van szó, melyet akár egy tárgyaláson is elő tudunk kapni, az USB-C töltés pedig csak hab a tortán.

A vállalat egyébként a PC-s vonal mellett számos kiegészítővel is foglalkozik és az okostelefonok piacán is egyre aktívabb. A ROG Phone 2 minden mobilgamer álma és akár új kihívások elé is állíthatja a kézikonzolokat.

Az biztos, hogy a 3 évtized nem telt el nyomtalanul az IT szektorban és a vállalatnak még számos újítást köszönhetünk majd a jövőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like