Hirdetés

Xbox Series X néven érkezik a Microsoft új konzolja

Hivatalosan is leleplezte a 2020-ban érkező, újgenerációs konzolját a Microsoft, mely fura dizájnt és még furább nevet kapott. A legújabb és legszebb Xbox-os játékokat 2020-ban ugyanis a Microsoft Xbox Series X-en játszhatjuk majd, mely színben ugyan az Xbox One X-re hajaz, formában inkább egy kis toronyra emlékeztet.

A bemutatás után nem sokkal máris elindult a mémáradat, de egyébként nekünk bejön a cucc. A minimalista színösszeállítás mellett a “tornyos” kialakítást is előnynek vehetjük, hiszen így kisebb alapterületet foglal majd el a TV állványokon vagy asztalokon. A teljesítmény terén egyébként 4K felbontás mellett stabil 60fps-t ígérnek, de bizonyos esetekben ennek kétszeresét is megkapjuk.

Állítólag van esély a 8K-ban történő játékra is, de ehhez azért sok mindennek össze kell majd állnia. A tárhely szempontjából végre SSD-re váltottak, mely sokkal gyorsabb betöltést eredményezhet. Az új konzolra azért még várnunk kell, hiszen 2020 ünnepi időszaka előtt kerülhet piacra, vagyis jövőre már ott lehet a fa alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like