Hirdetés

Dokusorozatot készít a YouTube és Justin Bieber

Justin Bieber továbbra is az egyik legmegosztóbb fiatal zenész az iparban, viszont az elmúlt pár évben jóval kevesebb rivaldafény jutott neki, hiszen jóval visszafogottabb életet élt, megházasodott és nyugodtan mondhatjuk azt, hogy a jelek szerint a feje lágya is benőtt.

Nemrég azonban az Instagram oldalán osztotta meg rajongóival, hogy 2020-ban ismét aktívabb lesz, új album és egy komoly turnésorozat is várható tőle, vagyis Bieber is back! A hype köré úgy néz ki, hogy a YouTube is felsorakozott, hiszen a közel 48 milliós YouTube csatornájára a sztár nemrég egy rövid kedvcsinálót töltött fel, melyből kiderült, hogy Justin Bieber: Seasons néven hamarosan egy YouTube Originals tartalmat kapunk, melynek központjában az elmúlt néhány év lesz majd, vagyis pont a háttérbe vonulásról és Bieber magánéletéről tudhatunk meg többet.

A premiert január 27-re időzítették, onnantól pedig minden hétfőn és szerdán kapunk 1-1 új részt. Addig sem maradunk azért új Bieber kontent nélkül, hiszen január 3-án debütál a Yummy néven érkező új száma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like