Hirdetés

Még vagányabbak lettek az olcsóbb ASUS gamer notik

Az ASUS TUF szériája sokak számára a Republic of Gamers vonal előkapuja, hiszen a TUF gépek is rendelkeznek már komoly hardveres erővel, amivel a legújabb játékokat is el tudják futtatni, de azért a csúcsot még mindig a ROG széria jelenti. Az ASUS A CES alkalmával mindkét családot komoly újdonságokkal bővítette, az alábbiakban pedig az új 15 és 17 hüvelykes TUF gépeket ismerhetitek meg.

A 2020-as frissítés szerencsére a külsőt érintette leginkább, mely talán már rá is fért erre a szériára, hiszen a mostani TUF modellek még inkább az előző generációs gamer laptopokra hasonlítanak, míg az új irány már egy modernebb, minőségibb házat hozott magával, mely le sem tagadhatja, hogy játékra született.

Természetesen a belső kapcsán is kapunk újításokat, hiszen a nemrég leleplezett új Ryzen 4000-es széria mellett a hamarosan érkező 10. generációs Intel processzorokkal is elérhető lesz a paletta, míg a grafikus erőt maximum egy NVIDIA RTX 2060 szolgáltatja majd. A kijelző terén is újítottak, hiszen 144Hz-es kijelzővel is hasíthatunk, amit adaptív szinkronizációval is kiegészítettek, ráadásul a gépek is kisebbek, köszönhetően a vékonyabb káváknak.

A 15 hüvelykes méret mellett még meghagyták a 17 hüvelykes változatot is, az akkumulátor terén pedig bevezetik a 90Wh-s akkumulátort is, mely számos extra órát kínál majd. Amint lesz lehetőségünk, részletesebb teszttel is jelentkezünk majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like