Hirdetés

Megfizethető asztali ASUS ROG gépek érkeznek

Az asztali számítógépek piaca nem éppen a legizgalmasabb terület, de az ASUS gondoskodott róla, hogy jól induljon a 2020-as év ezen a területen, hiszen több új modellt is bemutattak. Elsőként a ROG GA15 és GT15 párost leplezték le, melyek felé nagy reményeket fűzhetünk.

Állítólag ugyanis ezeket a gépeket közvetlenül az épített megoldások riválisaként képzelik el, vagyis a hardveresen megegyező konfigurációk akkor sem lesznek sokkal olcsóbbak, ha magunknak rakjuk össze. Így pedig megérheti valamelyik újdonságot választani, attól függően, hogy AMD vagy Intel barátok vagyunk, hiszen az egyedi ROG ház, a minőségi ASUS komponensek és komplett csomag meggyőző ajánlat lehet.

A ROG Strix GA15 maximális erejét egy Ryzen 7 3800X szolgáltathatja, kiegészítve egy NVIDIA RTX 2070-es kártyával, ami azt jelenti, hogy jó pár évig kompromisszummentes játékélményben lehet részünk. A ROG Strix GT15 a 10. generációs Intel processzorokra épül és szintén az RTX 2070 jelenti grafikailag a csúcsot. Az újdonságok tavasz környékén érkezhetnek meg a piacra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like