Hirdetés

Összecsaphat a világ két legerősebb embere

A hétvégén óriási rekordot döntött meg Hafthor Bjornsson, akit sokan csak a Trónok Harcából ismernek, pedig komoly sportolóról van szó. A világ egyik legerősebb embere ugyanis megdöntötte az angol Eddie Hall rekordját azzal, hogy 501kg-ot emelt fel.

Hall szerint a körülmények nem voltak elég jók ahhoz, hogy hivatalos rekordról beszélhessünk, hiszen az izlandi óriás saját termében emelte fel az elképesztő súlyt. Ettől függetlenül már évek óta megy a komoly rivalizálás a két fél között, olykor egy kis szájkaratéval kiegészítve. Nemrég a Thorként is ismert Bjornsson elárulta, hogy 7 számjegyű összeggel gazdagodik majd a Core Sports vállalattal kötött szerződése teljesülésekor.

A szerződés állítólag azt is lehetővé teszi, hogy megmérkőzzön a két óriás. Az még messze nem tisztázott, hogy hol és mikor, illetve milyen feltételek mellett és milyen súlycsoportban, de ez most bizonyára nem is annyira érdekli az embereket. A hypevonat már elindult, további szájkaratére és komoly nézettségre számítunk majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like