Hirdetés

Az MSI bemutatta az első üzleti laptopjait, valamint új logót is villantottak

A tajvani MSI sem akart lemaradni a legújabb Intel processzorokkal kapcsolatos hírvonatról, hiszen több riválisával szinte együtt mutatta be újdonságait a vállalat, ráadásul ők nem csak a gépek terén újítottak. Az újdonságok között ugyanis megtalálható egy teljesen új, Summit névre hallgató üzleti vonal, illetve a vállalat logóját is megújították.

Kezdjük is rögtön az üzleti résszel, mely a Summit vonalon belül egyelőre két irányban indul el. A Summit E széria tartalmazza majd az erősebb gépeket, hiszen ezek a 11. generációs Intel Core processzorok és Iris Xe grafikájuk mellett dedikált grafikus kártyát is kapnak, így a kreatívabb szakemberek számára lehet ideális ez az irány. A Summit B széria a vékonyabb, direktebb üzleti vonal, ahol olyan gépeket találunk majd, melyeket a hét minden napján magunk mellett tudhatunk.

A már ismert Prestige és Modern sorozatú laptopok is megkapják a legújabb Intel fejlesztéseket, közülük pedig kiemelték a Prestige 14 Evo-t, mely megkapta az Intel Evo hitelesítést, vagyis a legmodernebb megoldásokkal van felszerelve.

Az új logó kapcsán annyit még megjegyeznénk, hogy szerintünk nagyon érett már ez a modernizálás, a Prestige gépeken kimondottan jól mutat ez az irány. A készülékek kapcsán egyelőre nem tudjuk, hogy az új széria mikor érkezik Magyarországra, de amint lehet, teszteljük őket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like